Staffan Håkansson

Den innovative. Tillsammans med Staffan kommer ni att göra det omöjliga möjligt. Ni får lära er tekniker som hjälper till att vrida och vända på tankar och ting tills alldeles nya idéer och skapelser träder fram.

Vill ni börja ert evenemang redan i bussen från kontoret ut till oss, ja då är det med all sannolikhet Staffan en av dem ni träffar först.

Med sina klurigheter får han hela sällskapet att känna entusiasm för det som komma skall.  Staffan är den som får er att lämna ”boxen” och med hjälp av bla MIHALYI CSIKSZENTMIHALYIs forskning visa på sambandet Utmaning – färdighet – stress – leda >> Kreativitet och lycka eller mao ”Mer pengar i plånboken”

// Cecilia

DSC_0010_redigerad-1Utbildning och titel: Coach, fackekonom, maskiningenjör, civilingenjör-VoV, sergeant vid fallskärmsjägarna

Företag: Rapsbollen Bed & Breakfast

Verksamhet: Förutom innovationsjobbet är Staffan qigonginstruktör, fotograf och driver tillsammans med sambon det trivsamma B&B Rapsbollen i Peppinge. Om det passar Er kan det bli platsen för konferensen och ni får då prova qigong och en härlig frukost med mycket frukt och hembakta bröd

Hemsida: www.rapsbollen.se